Запечені відбивні з телятини

Запечені відбивні

Для тих, хто віддає перевагу дієтичній їжі, пропоную відбивні з телятини, запечені в духовці. М’ясо попередньо маринується в кефірі і завдяки цьому виходить дуже м’яким.

Час приготування: 8 годин і більше
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • м’якоть телятини – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • приправа для м’яса – 1 ч.л.
  • кефір – 80 мл
  • сіль, перець – за смаком

Як приготувати запечені відбивні з телятини

Телятину нарізати поперек волокон товщиною 1 см. За допомогою кухонного молотка м’ясо відбити. Посипати сіллю і перцем.

Викласти м’ясо в миску. Нарізати крупно цибулю і додати її до м’яса, залити все кефіром, так щоб він покрив м’ясо. Миску накрити кришкою і на ніч помістити в холодильник.

Вранці м’ясо з цибулею перекласти у форму для запікання, накрити форму фольгою. Розігріти духовку до 180 градусів і запікати м’ясо 1 годину.

В кінці приготування фольгу можна зняти, для того щоб м’ясо підрум’янилося.

Подавати відбивні з гарніром і овочами.
Смачного!

Цікаві матеріали: