Запечене філе індички

Запечене філе індичкиi

Дуже смачне філе індички, яке можна подати як холодну закуску, а також для бутербродів.

Час приготування: 3 год
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • філе індички – 500 г
  • соус соєвий – 3 ст.л.
  • оливкова олія – 2 стл.
  • сіль – 2 ч.л.
  • часник – 3 зуб.
  • перець чорний мелений – за смаком
  • куркума, базилік, прованські трави – за смаком

Як приготувати запечене філе індички

Філе індички промити і обсушити. Натерти м’ясо сіллю, перцем і приправами.

У м’ясі зробити проколи. Часник нарізати пластинками і вставити в отвори.

Змастити фольгу оливковою олією, викласти на неї філе. Зверху полити соєвим соусом.

Фольгу загорнути так, щоб вийшов конверт. Залишити на пару годин м’ясо при кімнатній температурі.

Потім розігріти духовку до 200 градусів і запікати м’ясо 45-50 хвилин, після чого відкрити фольгу і підрум’янити м’ясо.

М’ясний соус злити, його можна використовувати для гарнірів, а індичку остудити, знову загорнути у фольгу і прибрати в холодильник.

М’ясо тонко нарізати гострим ножем і подати до столу.
Смачного!