Запечена рибка

Запечена рибка

Я запікала корюшку-це дуже смачна рибка з запахом свіжого огірка. Рибка виходить ніжною і ароматною. За рецептом можна також готувати салаку, мойву.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5

Список інгредієнтів

  • риба – 700г (салака, корюшка, мойва)
  • паприка – 1 ст.л.
  • лимонна цедра – 1 ч.л.
  • лимонний сік – 1 ч.л.
  • сіль за смаком
  • цибуля – 100г (червона)
  • розмарин – 1/2 ч.л.
    рослинне масло – 1 ч.л.

Як приготувати запечену рибку

Рибку очищаємо, миємо. Мойву і корюшку чистять видаливши тільки голову, нутрощі виймають потягнувши за голову. Присолюємо і залишаємо на 5-10 хвилин.

Цибулю нарізаємо півкільцями, викладаємо половину цибулі в форму для запікання, далі викладіть рибу, збризніть соком лимона, присипте спеціями. Я паприку замінила свіжим болгарським перцем. Зверху викладіть залишившийся лук. Прикрийте фольгою і відправте в розігріту до 180С 20-25 хвилин духовку.

Подавайте з будь-яким гарніром, на ваш смак! Смачного!!!