Закусочний кекс з беконом і маслинами

Кекс

Закусочний кекс який готується на раз, два, але прекрасно доповнить будь-який будь-який салат, перші страви, та й сам по собі дуже гарний.

Час приготування: 1,5 години
Кількість порцій: 5

Список інгредієнтів

  • борошно – 240г
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • яйця – 3 шт
  • цукор – 1 ст.л
  • кефір – 100 мл.
  • рослинне масло – 100 мл
  • сир – 100г
  • бекон – 70г
  • маслини – 15 шт
  • сіль – 1ч.л.
  • прованські трави – 1ч.л.

Спосіб приготування

Борошно просійте, змішайте з сіллю і розпушувачем.

Яйця збийте з цукром, додайте кефір і рослинне масло і знову збийте.

Умішайте борошно з сіллю і розпушувачем і добре перемішайте.

Додайте нарізаний кубиками бекон і нарізані кільцями маслини без кісточок, у мене були з кісточкою, тому я нарізала як вийшло.

Сир натріть на дрібній тертці.

Умішайте в тісто, а також всипте прованські трави.

Викладіть в змазану олією форму і відправте випікатися в розігріту до 165с на 50-55 хвилин.

Дістаньте і остудіть на решітці.

Нарізуйте і пригощайтесь.

Смачного!!!

Цікаві матеріали: