Закуска з оселедця з медом і цибулею

Закуска з оселедця

Закуску з оселедця з медом і цибулею можна приготувати і на вечерю, і на святковий стіл. На перший погляд – незвичайне поєднання, але це дуже смачно! До цієї закуски відмінно подати відвареної молода картопля. Обов’язково спробуйте!

Список інгредієнтів

  • оселедець солоний – 1 шт
  • цибуля ріпчаста – 2 шт
  • мед – 3 ст.л.
  • лимон – 0,5 шт
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати закуску з оселедця з медом і цибулею

Оселедець очистити, відокремити філе, порізати його шматочками.

Ріпчасту цибулю порізати тонкими кільцями, трохи посолити. Додати лимон, порізаний тонкими напівкільцями.

Додати мед (мед повинен бути рідким), поперчити, перемішати.

Лук перемішати і залишити на 15-20 хвилин.

На блюдо або велику тарілку викласти одним шаром половину маринованої цибулі разом з лимоном, зверху – шматочки оселедця.

Зверху оселедця залишився лук з лимоном. Накрити блюдо харчовою плівкою і відправити в холодильник на 2 години. Подати закуску до столу!
Смачного!

Цікаві матеріали: