Закуска з баклажанів з яйцем

Закуска з баклажанами

Спробуйте неймовірно смачну закуску з баклажанів, яка відмінно доповнить будь-який гарнір.
При всій простоті така закуска може подаватися і на святковий стіл.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • баклажани – 2 шт.
  • яйця варені – 2 шт.
  • часник – 3 зуб.
  • сіль за смаком
  • майонез – 2-3 ст.л.
  • петрушка – за смаком
  • олія соняшникова – для смаження

Спосіб приготування

Баклажани нарізати кружечками, посипати сіллю і залишити на 25-30 хвилин. Потім рідину злити.

Промокнути баклажани серветками. Розігріти в сковороді невелика кількість масла і обсмажити баклажани до скоринки.

Помістити на серветки для видалення зайвого масла.

На дрібній тертці натерти яйця.

На тарілку викласти шар баклажанів, змастити майонезом, посипати часником і яйцем.
Потім наступний шар і так далі.
Також посипати закуску подрібненої петрушкою. Подавати можна відразу.
Смачного!

Цікаві матеріали: