Яловичина з зеленим соусом

Яловичина

Яловичина і зелень. Що може бути простіше? Але їх поєднання і правильне приготування дають шикарний результат! Запашні страви, яке не соромно подати гостям і отримати море подяки у відповідь!

Час приготування: 1,5 години
Кількість порцій: 4
Кухня: Азербайджанська кухня

Список інгредієнтів

  • яловичина – 400 гр
  • цибуля ріпчаста – 2 шт
  • часник – 1 зуб
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • вода – 1 ст.
  • кінза, петрушка, зелена цибуля, базилік – побільше
  • сіль за смаком

Спосіб приготування

Яловичину порізати невеликими шматочками, цибулю ріпчасту і часник подрібнити. У казані або глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, додати часник і яловичину. Обсмажувати 10-15 хвилин, додати воду, накрити кришкою і тушкувати близько 1 години. Зелень дрібно нарізати і додати в казанок. Посолити. Тушкувати ще хвилин 15. Готово!
З лавашем, свіжим хлібом – смакота!!! Гарніри додавайте будь-які – відварений рис, гречка, кус-кус, булгур, макарони, пюре.