Яловичина в кисло-солодкому соусі

Яловичина

Дуже смачна яловичина, приготована в кисло-солодкому соусі, з пікантним і ніжним смаком. Чудово підійде до різних гарнірів.

Час приготування: 1,5 години

Список інгредієнтів

  • м’якоть яловичини – 600 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • вода – 100 мл
  • томатний сік – 100 мл
  • борошно пшеничне – 20 г
  • масло вершкове – 30 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ст.л.
  • аджика – 0.5 ст.л.
  • петрушка – 0.5 пуч.

Спосіб приготування

М’якоть яловичини нарізати як на відбивні і добре відбити, нарізати шматочками 3-4 см.

У казані розігріти вершкове масло і обсмажити м’ясо до золотистої скоринки.

Нарізати кубиками помідори і цибулю, додати їх до м’яса, обсмажити.

Потім додати борошно і швидко перемішати. Обсмажити м’ясо разом з борошном.

Змішати воду і томатний сік, влити до м’яса, додати сіль і цукор.
Тушкувати м’ясо під закритою кришкою близько години на повільному вогні. В готове м’ясо додати аджику і дрібно нарізану петрушку.

Перемішати весь вміст і дати настоятися.
Подавати яловичину з будь-яким гарніром.
Смачного!