Яйце пашот в мікрохвильовій печі

Яйце пашот

Час приготування: 2 хвилини
Кількість порцій: 1
Кухня: Французька кухня

Список інгредієнтів

  • яйце – 1 шт.
  • вода – підлогу чашки (приблизно 100 грам)
  • оцет – 1 ч.ложка
  • сіль за смаком

Як приготувати яйце пашот у мікрохвильовці

Залити водою з додаванням оцту (оцет за бажанням, він для того щоб білок сильно не розпливався в воді). Ставимо в мікрохвильовку на 40 секунд. По закінченню перевіряємо, якщо потрібно то ще на стільки ж (у кожного мікрохвильовки різні тому і час різний). Все залежить від смаків, якщо любите рідкий жовток то 40 сек. має вистачити, якщо “покрутіше” то відповідно часу більше.

Спосіб подачі різноманітний: можна з грінкою, тостом і тд.