Ягідний кисіль

Кисіль з ягід

Зараз, коли в розпалі сезон ягід, можна приготувати дуже смачний ягідний кисіль. Пропоную свій варіант з чорною смородиною і малиною.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • чорна смородина – 100 г
  • малина – 50 г
  • вода – 1 л
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л.
  • цукор – 3 ст.л.

Спосіб приготування

Закип’ятити в каструлі воду, додати промиті ягоди. Проварити ягоди пару хвилин.

Ягоди процідити і віджати сік.

У склянці холодної води розмішати крохмаль.

У проціджений напій додати цукор і тонкою цівкою влити крохмальну воду помішуючи. Довести до кипіння і зняти з вогню.

Остиглий напій можна подавати до столу.
Смачного!

Цікаві матеріали: