Яблучний сидр

Яблучний сидр

Освіжаючий літній напій, чудово втамовує спрагу, додає бадьорості і піднімає настрій.

Час приготування: 8 годин і більше

Список інгредієнтів

  • на 5-6 літрів сидру: яблука – 4 кг
  • вода кип’ячена холодна – 5 л
  • цукор – 1 кг

Як приготувати яблучний сидр

Яблука помити, видалити серцевину, порізати не надто дрібними шматочками. Додати цукор і залити водою. Посуд, в якому буде бродити сидр, накрити марлею від мошок і поставити на 7 днів бродити при кімнатній температурі. Потім напій процідити і розлити по пляшках.

Охолодити в холодильнику і можна насолоджуватися освіжаючим домашнім сидром!