Яблучний пиріг в мультиварці

Яблучний пиріг

Відмітна особливість цього пирога – він завжди смачний, незалежно від того, які в ньому яблука. Готувати, як і все в мультиварці, дуже просто. Така проста домашня випічка.

Кількість порцій: 8
Кухня: Українська кухня

Список інгредієнтів

  • борошно – 150 г
  • вершкове масло або маргарин – 100 г
  • цукор – 100 г
  • яйця – 2 шт, великі
  • розпушувач – 2 чайні ложки
  • яблука – 2 шт
  • кориця – 1 чайна ложка

Спосіб приготування

Збити масло з цукром. Додати по одному яйця і ванільний цукор.
Перемішуємо. Чистимо яблука від шкірки і серцевини і нарізаємо на дрібні кубики. Якщо яблука солодкі, можна додати сік і цедру половини лимона.
Додаємо яблука до яєчно-масляної суміші і перемішуємо. Просіваємо борошно з розпушувачем і корицею. Добре перемішуємо. Має вийти дуже м’яке тісто. Змащуємо чашу мультиварки маслом, викладаємо тісто. Режим «Випічка» 65 хвилин.
Остужаем до кімнатної температури.
Верх пирога посипаємо цукровою пудрою.

Цікаві матеріали: