Яблучні чіпси

Яблучні чіпси

Скибочки яблук посипані спеціями і висушені в духовці – це смачний десерт, який прекрасно замінить цукерки коли хочеться смачненького.

Список інгредієнтів

  • яблука – 3 шт.
  • кориця мелена – 1 ст.л.
  • імбир мелений – 1 ч.л.
  • мускатний горіх тертий – 1 ч.л.
  • гвоздика мелена – 1/3 ч.л.

Як приготувати яблучні чіпси

Розігріти духовку до 120 градусів. Змішати спеції.

Яблука помити, видалити серцевину (за бажанням). Нарізати тонко і викласти на деко застелене пергаментом.

Посипати яблука спеціями і поставити в духовку на 1-1,5 години. Потім перевернути чіпси і підсушувати їх ще близько години з трохи відкритими дверцятами.

Цікаві матеріали: