Хліб з вареним рисом в хлібопічці

Хліб з вареним рисом

Хліб з вареним рисом в хлібопічці виходить дуже м’яким і смачним. Підійде і до перших і других страв.

Час приготування 4 години
Кількість порцій: 10

Список інгредієнтів

  • вода – 240 мл
  • рис варений – 150 г
  • яйце – 1 шт.
  • сухе молоко – 1.5 ст.л.
  • цукор – 1 ст.л.
  • дріжджі сухі – 1 ч.л.
  • сіль – 1.5 ч.л.
  • борошно пшеничне – 430 г
  • масло вершкове – 25 г

Спосіб приготування

Налити в контейнер хлібопічки теплу воду, додати яйце і вершкове масло.

Додати просіяне борошно, по кутах розкласти сіль, цукор і сухе молоко, а по поверхні довільно розкидати варений рис.

У центр насипати дріжджі, зробивши невелике заглиблення.

Виставити програму “основний режим”, вага хліба – 750 грам, скоринка – середня.

Витягти хліб з контейнера, остудити на решітці.

Хліб нарізати і використовувати за призначенням.

Смачного!