Вінегрет з яблуками

Вінегрет з яблуками

У зимово-весняний період різні вінегрети є невід’ємною частиною повсякденного меню. Хочу запропонувати один зі своїх варіантів – вінегрет з яблуками. Такий вінегрет впевнена доведеться багатьом до смаку! До того ж такий вінегрет завжди актуальний під час посту.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • морква – 1-2 шт.
  • буряк – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • огірок солоний – 2 шт.
  • квасоля біла відварна – 1 склянка
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • квашена капуста – 2 жмені
  • сіль, перець – за смаком
  • соняшникова олія базарна – 4-5 ст.л.

Як приготувати вінегрет з яблуками

Нарізати кубиками огірки і цибулю, скласти в миску.

Квасолю я зварила заздалегідь. Можна використовувати консервовану квасолю з банки.
Також необхідно зварити овочі: картоплю, морква і буряк.

Буряк нарізати кубиками і помістити в окрему миску, перемішавши з соняшниковою олією.

Відварені моркву і картоплю також почистити і нарізати кубиками, з’єднати з огірками і цибулею.
Засипати квасолю.
Додати очищене і нарізане кубиками яблуко.

Також додати квашену капусту і буряк разом з маслом.
Вінегрет посолити і поперчити.

Перемішати вінегрет і можна подавати його до столу.
Смачного!

Цікаві матеріали: