Відбивні зі свинини з печерицями

Фото відбивних

Відбивні зі свинини з печерицями – дуже смачна страва, яку можна подати не тільки в будні, а й на святковий стіл.

Час приготування: 1,5 години
Кількість порцій: 5

Список інгредієнтів

  • свинина – 500 г
  • печериці – 350 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • сир твердий – 100 г
  • сирок плавлений – 1 шт.
  • сметана – 3 ст.л.
  • часник – 2 зуб.
  • сіль, перець – за смаком
  • масло рослинне – для смаження

Рецепт відбивних зі свинини з печерицями

Кубиками подрібнити цибулю та печериці. У сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, потім додати гриби і обсмажити до рум’яного кольору.

Свинину нарізати поперек волокон, як на відбивні, розмір 4-5 см, товщиною 8-9 мм. Накрити плівкою і відбити кухонним молоточком. Посипати м’ясо сіллю і перцем.

Жароміцну форму змастити маслом і викласти в неї шматочки свинини.

Грибну начинку остудити і з’єднати з плавленим сиром, сметаною, часником і зеленню. Посолити і поперчити. Викласти начинку зверху свинини.

Натерти сир і посипати його зверху начинки. Форму накрити фольгою і поставити в розігріту духовку на 180 градусів. Запікати 30 хвилин, потім зняти фольгу і запікати до бажаної рум’яностиі сиру 10-15 хвилин.

Відбивні відмінно поєднуються з будь-яким гарніром.
Смачного!

Цікаві матеріали: