Тонкий лаваш

Тонкий лаваш

Тісто бездріжджове.

Кухня: Вірменська кухня

Список інгредієнтів

молоко – 1 скл.
борошно – 2-2,5 скл.
рослинне масло – 1 ст. л.
сіль – 1/3 ч.л.

Як приготувати тонкий лаваш

З’єднати просіяне борошно, тепле молоко, рослинне масло і сіль. Замісити тісто.

Накрити його і дати постояти 30 хвилин.

Розрізати на порції (у мене 6 частин за розміром моєї сковорідки), розкачати як можна тонше. Я трохи розкочують, а потім тягну тісто руками в різні боки.

Залишається підсушити лаваш на гарячій сковороді без масла з двох сторін, приблизно по 20-30 секунд.

Подавати лаваш можна як самостійну страву, можна загорнути будь-яку закуску або салат.

Цікаві матеріали: