Тісто для піци в хлібопічці

Тісто для піци

Для приготування піци часто користуюся рецептом для хлібопічки. У кого є такий агрегат погодяться зі мною, що він сильно виручає, особливо зараз, коли буває жарко і зовсім не хочеться місити тісто руками.
Даної кількості тіста вистачить на 2 великих піци, а якщо призвичаїтися і розкачати дуже тонко, то й на 3.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 10

Список інгредієнтів

  • борошно пшеничне – 420 г
  • дріжджі сухі – 11 г
  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • вода – 240 мл
  • сіль – 3 щіп.

Як приготувати тісто для піци в хлібопічці

У контейнер налити теплу воду. Замість води можна використовувати картопляний відвар.
Додати оливкове масло.

Потім просіяти борошно. Якщо в вашої хлібопічки інший порядок закладки продуктів, то дотримуйтеся його.

Додати в контейнер сіль, цукор і дріжджі. Готувати на програмі “заміс тіста” 45 хвилин.

Дуже м’яке і приємне виходить таке тісто.

До приготування піци тісто можна зберігати в целофановому пакеті в холодильнику.

Смачного!