Тістечко «Брауні»

Тістечко "Брауні"

Час приготування: 45 хвилин
Кухня: Американська кухня
Основний інгредієнт: шоколад
Узагальнена назва: тістечка

Список інгредієнтів

  • гіркий шоколад – 150 г
  • масло вершкове – 150 г
  • цукор – 180 г
  • яйця – 3 шт
  • борошно – 120 г
  • розпушувач – 1 ч. ложка
  • очищені горіхи – за смаком
  • какао – 1 ст.л

Як приготувати тістечко «Брауні»

Шоколад розтопити в мікрохвильовці – запобігти перегріванню! У мене чорний + молочний шоколад.

Яйця змішати з цукром, додати масло або сметану (у мене жирні, сільські вершки). Додати розтоплений шоколад.

Окремо змішати борошно, розпушувач і какао (1 ст.л. з гіркою).

Далі суху суміш змішати з мокрою і ретельно, віночком перемішати. Додати остигнула шоколадну масу і ретельно перемішати. Суху суміш всипаємо невеликими порціями! борошно, попередньо, просіяти з розпушувачем і перемішуємо.

Потім залишки шоколаду і горіхи викладаємо в блендер, злегка подрібнюємо і додаємо в тісто. Гарненько все перемішавши викладаємо приготовлене тісто, розрівнюючи, в форму для випікання, застелену пергаментним папером.

Відправляємо форму з тестом в розігріту до 170 градусів духовку і випікаємо протягом 35-40 хвилин, перевіряючи готовність тесту зубочисткою. Найголовніше не пересушити корж, він повинен залишатися трохи вологим.

Спечений корж виймаємо з духовки, охолоджуємо і розрізаємо на квадратні тістечка.

Смачного!

Цікаві матеріали: