Тілапія, запечена з помідорами і сиром

Тілапія

Тілапія, запечена з помідорами і сиром – смачна страва, відмінно поєднується з гарніром з картоплі або рису. Готується просто і швидко.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 2

Список інгредієнтів

  • філе тілапії – 2 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • соєвий соус – 1 ст.л.
  • сир твердий – 50 г
  • оливкова олія – 1 ст.л.
  • оливки – 6 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування

Промити філе тілапії, обсушити паперовими рушниками. Змастити філе сумішшю соєвого соусу і оливкового масла.

Вогнетривку форму застелити пергаментом, викласти філе, трохи посолити і поперчити. Зверху викласти часточки помідорів і оливки.

Натерти зверху твердий сир.

Розігріти духовку до 200 градусів і запікати рибу 20 хвилин.

Сервірувати рибу на блюді і подати до столу.

Смачного!

Цікаві матеріали: