Табуле з кус-кусом і жовтими помідорами

Табуле з кус-кусом

Це смачний, освіжаючий салат. Я спробувала його вперше, але, здається, закохалася назавжди)

Кількість порцій: 1

Список інгредієнтів

  • кус-кус – 50 гр
  • вода – 100 мл
  • помідор жовтий – 1 шт
  • м’ята, петрушка, зелена цибуля – по 1 ст.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • сіль за смаком
  • оливкова олія – 1 ст.л.

Спосіб приготування

Залити кус-кус киплячою водою і накрити кришкою. Нехай постоїть 10 хвилин. Всі інгредієнти нарізати і змішати з кус-кусом. Посолити. Заправити лимоном і оливковою олією. Охолодити і їсти. Смачного!