Свинячі реберця, запечені у фользі

Реберця

Дуже смачне і ситне м’ясне блюдо, відмінно поєднується з будь-яким гарніром.

Час приготування: 1,5 години
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • реберця свинячі – 700 г
  • томатна паста – 1.5 ст.л.
  • приправа “суха аджика” – 1 ч.л.
  • часник – 3 зуб.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування

Вимити свинячі ребра, нарізати і скласти в миску.

Додати сіль, перець, томатну пасту і часник пластинками. Я також додала приправу “суха аджика”.

Ретельно перемішати реберця.

Застелити фольгою жароміцну форму, викласти щільно реберця.
Вільними кінцями закрити фольгу на зразок конверта.

Розігріти духовку до 180 градусів і запікати реберця 50 хвилин. Потім фольгу розгорнути, збільшити температуру до 200 градусів і запікати ще 20 хвилин.

Смачні, ароматні реберця подати з будь-яким гарніром.
Смачного!

Цікаві матеріали: