Свинина в солодкому соусі

Свинина в соусі

Родзинка цього рецепта – особливий маринад, який додає м’ясу соковитість, ніжність і вишуканий смак.

Кількість порцій: 3-4 порції

Список інгредієнтів

  • свиняча корейка – 450 г
  • апельсин – 0,5 шт
  • мед – 3 столові ложки
  • соєвий соус – 3 столові ложки
  • рослинне масло – 3 столові ложки
  • часник – 3 зубчики
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком

Спосіб приготування

Підготувати маринад: з’єднати мед, масло, подрібнений часник, чорний перець, соєвий соус і апельсиновий сік, добре перемішати. При необхідності додати трохи солі.

Свинину замаринувати і залишити на ніч (або 8-10 годин). Потім м’ясо вийняти з маринаду.

Обваляти шматки свинини в сухарях і обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

Довести під кришкою до готовності (хвилин 10 на мінімальному вогні).

Для соусу маринад уварити до загустіння на тій же сковороді, де обсмажувалася свинина.

Подати м’ясо можна з соусом або овочами на гарнір.