Суп зі щавлем і печерицями

Суп зі щавлем

Дуже смачний варіант щавлевого супу з додаванням печериць. Урізноманітнює ваше домашнє меню в літній період.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 6

Список інгредієнтів

  • капуста білокачанна – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • картопля – 5 шт.
  • печериці – 150 г
  • щавель – 1 пуч.
  • кріп і петрушка – 0.5 пуч.
  • сіль, перець – за смаком
  • вода – 2.5 л
  • олія соняшникова – для смаження
  • яйце варене – 2 шт.

Спосіб приготування

Цибулю нарізати кубиками, моркву соломкою, шампіньйони тонкими пластинками.

Закип’ятити воду в каструлі і опустити в неї нарізану кубиками картоплю. Варити 10 хвилин.

За цей час розігріти олію, обсмажити цибулю з морквою, додати шампіньйони і готувати 5-7 хвилин. В кінці смаження посолити і поперчити.

Нарізати капусту і додати її до картоплі. Варити до готовності.

Дрібно нарізати зелень. Додати в суп засмажку з грибами, зелень і нарізані кубиком варені яйця.
За смаком посолити і поперчити, довести до кипіння і вимкнути.

Розлити суп в спинці і подати до столу.
Смачного!