Суп-пюре з печериць

Суп-пюре

Суп-пюре з печериць – смачний суп, який може бути і самостійною стравою і підливою до макаронів.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3

Список інгредієнтів

  • печериці свіжі – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • вершки 15-20% – 200 мл
  • овочевий бульйон – 500 мл
  • масло вершкове – 30 г
  • олія соняшникова – 3 ст.л.
  • борошно – 1.5 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком
  • сухарики – для подачі

Як приготувати суп-пюре з печериць

Нарізати довільно гриби і цибулю. Розігріти в сковороді олію і викласти в сковороду гриби з цибулею, обсмажити протягом 10 хвилин. Потім додати перець і сіль за смаком.

До грибів додати трохи бульйону і збити блендером.

Розтопити вершкове масло в каструлі, в якій будемо варити суп, всипати борошно і добре розмішати. Потім перекласти в каструлю гриби, влити бульйон і варити ще 7 хвилин. Всю масу після цього пюрировать блендером.

Вилити в суп вершки і добре прогріти не доводячи до кипіння.

Готовий суп розлити на порції і подати до нього сухарики.
Смачного!