Соте з зелених помідорів з печерицями

Соте

Дуже смачне соте із зелених помідорів з печерицями, яке можна подати як перекушування на шматочку чорного хліба або ж, як доповнення до м’ясних страв. Соте перед подачею обов’язково слід добре охолодити – так смачніше всього!

Список інгредієнтів

  • помідори зелені – 3-4 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • перець болгарський солодкий – 2 шт
  • печериці свіжі – 100 г
  • сіль, спеції, перець чорний мелений, цукор, перець чилі – за смаком
  • часник – 1-2 зуб.
  • масло рослинне – 4 ст.л.

Як приготувати соте з зелених помідорів з печерицями

Цибулю ріпчасту і моркву порізати маленькими кубиками.

Перець болгарський також порізати кубиками, зелені помідори – невеликими шматочками.

Гриби порізати пластинами. Обсмажити цибулю з морквою на олії близько 5 хвилин, далі додати шампіньйони і продовжувати обсмажування ще хвилини 4.

Додати в сковороду помідори, солодкий перець і перець чилі (подрібнений). Посолити і поперчити, всипати спеції і трохи цукру, перемішати. Обсмажувати все овочі на середньому вогні до того, поки помідори не обмякнут. Вогонь зменшити і обсмажувати овочі, помішуючи, ще 7-8 хвилин. За кілька хвилин до закінчення готування, додати в соте подрібнений часник. Соте охолодити при кімнатній температурі і відправити в холодильник як мінімум на 1 годину.

Смачного!

Цікаві матеріали: