Смажені кабачки під горіховим соусом і сиром

Жарені кабачки

Дуже смачна, проста в приготуванні страва!

Список інгредієнтів

  • кабачки – 1 шт
  • волоські горіхи – 1/4 скл.
  • арахіс смажений – 1 ст.л.
  • петрушка – 0,5 Пуч.
  • часник – 1-2 зуб.
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • сіль за смаком
  • цукор – 0,5 ч.л.
  • вода – 20 мл
  • масло рослинне – для обсмажування
  • сир твердий – 20 г

Спосіб приготування

Кабачок порізати кружальцями, а потім брусочками.

У сковороді розігріти олію і обсмажити кабачки на досить сильному вогні, помішуючи, до рум’яної скоринки. Кабачки крапельку посолити.

Поки обсмажуються кабачки, приготувати горіховий соус: волоські горіхи і арахіс помістити в чашу блендера разом із зеленню петрушки. Додати часник.

Подрібнити все до пастоподібного стану.

Викласти горіхову пасту в миску, додати соєвий соус і трохи цукру, влити воду і ретельно соус перемішати. Соус вийде густий.

Готові кабачки викласти на тарілку, на кабачки – ароматний горіховий соус. Посипати все зверху тертим сиром. Подати смачні кабачки під горіховим соусом і сиром в теплому вигляді до столу! Смачного!