Смачний морквяний пиріг

Рецепт морквяного пирога

Пропоную вам смачний морквяний пиріг, який урізноманітнює вашу випічку в зимову пору року. Такий пиріг виходить повітряний і дуже ароматний, а продукти всі дуже доступні.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 8

Список інгредієнтів

  • борошно пшеничне – 270 г
  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 1 склянка
  • морква терта – 1 стакан
  • сік лимонний – 1 ст.л.
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • олія соняшникова рафінована – 150 мл
  • цедра одного лимона

Як приготувати морквяний пиріг

У мисці збити яйця з цукром.

Дрібно натерту моркву додати до збитих яєць і перемішати. Додати лимонну цедру, сік і рафінована олія.

Далі додати борошно з розпушувачем і перемішати тісто ложкою.

Дно застелити пергаментом і вилити тісто. Розрівняти поверхню.

Духовку розігріти до 180 градусів і випікати пиріг 45-50 хвилин.
Остудити пиріг на решітці, потім посипати цукровою пудрою.

Розрізати пиріг на шматочки і подати до столу.
Смачного!

Цікаві матеріали: