Скумбрія, запечена на мангалі з лимоном і зеленню

Скумбрія

Скумбрія, запечена на мангалі з лимоном і зеленню, завжди виходить дуже смачною і соковитою!

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 2

Список інгредієнтів

  • скумбрія свіжоморожена – 2 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • кріп, петрушка – 2 пучка
  • сіль з травами – за смаком

Спосіб приготування

Скумбрію вимити, розрізати і видалити нутрощі і зябра.
По всій тушці риби зробити косі надрізи з двох сторін.

Тонко нарізати лимон і вставити його в розрізи. У черево риби помістити по пучку зелені.
Солити рибу потрібно безпосередньо перед запіканням. Я вибрала сіль з сумішшю трав.

Рибу викласти на решітку і запікати на вугіллі по 5-7 хвилин з кожного боку.

Запечену рибу відразу подати до столу.
Смачного!

Цікаві матеріали: