Сирники з яблуками

Сирники з яблуками

Пропоную вашій увазі чудові сирники з яблуками. Яблук зараз багато, можна експериментувати і готувати з різними сортами. Сирники виходять соковитими і ароматними!
Справжнє задоволення подати своїм рідним на сніданок такі сирники.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2-3

Список інгредієнтів

  • сир – 200 г
  • яблука – 1-2 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • манна крупа – 2 ст.л.
  • цукор – 2 ст.л.
  • борошно пшеничне – 3 ст.л.
  • кориця мелена – 0.5 ч.л.
  • сіль – трісок.
  • олія соняшникова – для смаження

Як приготувати сирники з яблуками

Розтерти виделкою сир, додати манну крупу, сіль і яйце.

На великій тертці натерти яблуко, почистивши попередньо від шкірки. Додати яблуко в сирну масу, також додати цукор і корицю.

Далі додати в тісто борошно. Вологими руками з усієї маси сформувати сирники. Відразу ж обвалювати їх в борошні.

Розігріти в сковороді олію, викласти сирники і смажити до рум’яної скоринки, потім перевернути на іншу сторону і також обсмажити.

Після смаження сирники обов’язково викласти на паперові рушники для видалення зайвого масла.
Сирники можна відразу ж подавати разом з медом або сметаною, як ви любите.
Смачного!

Цікаві матеріали: