Сирні рогалики з горіхами

Сирні рогалики

Сирне тісто без яєць, замість начинки – горіхи. В результаті дуже смачне печиво.

Список інгредієнтів

  • сир – 300 г
  • масло вершкове – 200 г
  • борошно – 300 г
  • цукор – 50-100 г
  • горіхи – 100 г
  • сіль
  • ваніль
  • цукрова пудра

Як приготувати сирні рогалики з горіхами

Підготуйте продукти. Масло має бути м’яким, сир однорідним (для цього його потрібно протерти через сито).

З’єднайте сир, масло, щіпку солі, ванільний цукор (1 пак.) і просіяне борошно. Замісити тісто. Загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 2 години або в морозильну камеру на 40 хвилин.

Горіхи подрібнити.

Підмерзле тісто розділіть на 4-5 частин (чим більше частин, тим менше за розміром будуть рогалики). Одну частину дістаньте, на стіл насипте трохи горіхів.

Шарик тіста трохи роздушіть руками, покладіть на горіхи і розкачайте так, щоб товщина тіста була 3-5 мм. Зверху теж посипте горіхами і цукром. Розріжте тісто на сегменти.

Загорніть рогалики, починаючи з широкого краю. Викладіть їх на пергамент і випікайте при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин.

Готовим рогалики дайте трохи охолонути, потім посипте цукровою пудрою.

У вас вийде в міру солодке ніжне печиво з горішками. Якщо ви любите послаще, то додайте в тісто 1/3 склянки цукру або загорніть в рогалики солодку начинку, наприклад повидло. Смачного! Готуйте і радуйте себе і своїх близьких!