Сирна паска з тертим шоколадом

Сирна паска

Пропоную ще один варіант сирної паски з тертим шоколадом. Паска виходить дуже смачною, байдужих не залишиться!

Час приготування: 8 годин і більше
Кількість порцій: 2

Cписок інгредієнтів

  • сир м’який – 550 г
  • масло вершкове – 50 г
  • сметана домашня – 100 г
  • молоко – 50 мл
  • шоколад молочний – 150 г (100 г в паску, 50 г для прикраси)
  • цукор – 1 скл.
  • ванілін – 1 г

Спосіб приготування

У чашу комбайна помістити сир, м’яке вершкове масло і сметану. Ретельно збити до однорідної маси.

Вмішати цукор і ванілін.

Натерти шоколад і додати в сирну масу.

Вологою марлею застелити форму для паски, викласти сирну масу. Загорнути краї і поставити зверху вантаж. Форму помістити в тарілочку і прибрати в холодильник, періодично зливати утворюється сироватку.

Дати пасці вистоятися добу. Потім її потрібно перевернути на блюдо, зняти марлю.
Нагріти молоко до гарячого стану, викласти в нього шматочки шоколаду, через пару хвилин розмішати масу лопаткою.

Полити шоколадом сирну паску зверху.

Смачного!