Швидкі реберця з мікрохвильовки

Реберця

Малі витрати праці і швидка, смачна страва готова.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 1
Кухня: Українська кухня

Список інгредієнтів

  • реберця свинячі – 500г
  • картопля – 400г
  • сіль за смаком
  • приправи для м’яса – за смаком
  • перець чёрий – за смаком
  • огірок солоний – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1/2 цибулини

Спосіб приготування

Картоплю очистити і нарізати шматочками.

Реберця промити, обсушити і розрізати на порційні шматочки. Скласти в миску і перемішати з сіллю, перцем і приправами.

Рукав для запікання зав’язати з одного боку. Покласти його на блюдо для мікрохвильовки.

Рівномірно розмістити картоплю по поверхні блюда, посолити, поперчити.

На картоплю викласти реберця, випустити повітря з рукава і зав’язати його другий кінець.

“Вушка” рукава підвернути вниз, щоб не заважали.

Готувати при максимальній потужності 20-30 хвилин. залежить від кількості м’яса на реберцях.

Розрізаємо рукав і прикрашаємо готові реберця. Я використовувала солоний огірок, цибулю.