Шоколадний млинцевий торт

Шоколадний торт

Кількість порцій: 8 шматочків

Список інгредієнтів

для тіста:

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 2 ст.л.
  • молоко – 700 мл.
  • сіль – 0.5 ч.л.
  • какао – 3 ст.л.
  • борошно – 1.5 ст. (4 мл.с.)
  • сода – 0.5 ч.л.
  • ванілін
  • рослинне масло – 3 ст.л.

для крему:

  • сметана 21% – 400 мл.
  • цукор
  • банани (або інші фрукти)
  • кориця

Спосіб приготування

До яєць додати цукор і сіль. Віночком збити до однорідної, пінної маси.

До цієї маси додати какао і так само збити віночком.

Тепер додати молоко, змішати і цю суміш.

Додавати поступово борошно і збивати міксером.

Додати ванілін, соду гашену лимоном, рослинне масло. Перемішати.

Змастити сковороду вершковим маслом. І безпосередньо насмажити млинці.

До сметані поступово підсипати цукор і збивати міксером. Так само додати корицю.

Повністю остиглі млинці промазати отриманим кремом. Через 3-4 млинця прокласти шар нарізаних фруктів.

Цікаві матеріали: