Шоколадне печиво: рецепт приготування

Шоколадне печиво

Список інгредієнтів

  • борошно – 150 г
  • какао порошок – 60 г
  • цукрова пудра – 250 г
  • розпушувач – 10 г
  • яйця – 2 шт.
  • ванільний екстракт – 1 ст.л.
  • вершкове масло – 60 г
  • сіль – щіпка

Як приготувати шоколадне печиво

Насипте в сито сухі продукти: борошно, какао, 200 г цукрової пудри, сіль, розпушувач. Просійте.

Перемішайте їх віночком.

Додайте розм’якшене вершкове масло. Перемішайте.

Окремо збийте яйця з ваніллю.

Влийте яйця в суху суміш і перемішайте. Це зручно зробити виделкою. Накрийте миску з тестом плівкою (або кришкою) і поставте в холодильник на годину.

Потім з тіста скачайте кульки завбільшки з волоський горіх.

Працювати потрібно швидко, тому що тісто нагрівається від тепла рук.

Кожен кульку обваляйте в цукровій пудрі і викладіть на застелений пергаментом деко.

Випікайте при температурі 190 градусів 12 хвилин. Дайте печінкою охолонути і подавайте!

Цікаві матеріали: