Шарлотка з грушею

Шарлотка

Смачний шоколадний бісквіт з шматочками груші.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 5
Кухня: Європейська кухня

Список інгредієнтів

  • борошно – 3/4 ст
  • цукор – 3/4 ст
  • какао – 2 ст.л
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • ванілін – щіпка
  • яйця курячі – 3 шт
  • груша – 1 шт

Як приготувати шарлотку з грушею

Для початку яйця збиваємо з цукром, потім туди просіюємо борошно, какао і розпушувач, додаємо ванілін і акуратно перемішуємо. Виливаємо в змащену маслом заздалегідь форму і викладаємо зверху шматочки груші.

Нашу шарлотку відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин. Готовність перевіряємо сірником і за ароматом))))) Дістаємо і охолоджуємо.
От і все! Смачного!

Цікаві матеріали: