Салат з тунцем

Салат з тунцем

Смачний французький салат.

Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Кухня: Французька кухня

Список інгредієнтів

  • тунець – 100 г
  • капуста (пекінська) – 400 г
  • цибуля-пирій – 1/2 шт
  • калина – 20 г
  • зелень – за смаком
  • суміш масел – 50 мл
  • сіль за смаком
  • перець – за смаком

Як приготувати салат з тунцем, або з “морською телятиною”

Запрошую приготувати салат з «морською телятиною». Саме французи так охрестили тунця за незвичайний для риби смак і цікавий колір м’яса. А ще з яскравою, по осінньому смачною калиною, щоб французький салат “одомашнити”.

Приготуємо інгредієнти.
Для початку треба помити і просушити капусту.

Тунець, попередньо відцідивши від рідини, викладаємо на тарілку.

Ріжемо шматочками капусту.

Дрібно нарізаємо вимиту зелень.

Нарізаємо кільцями цибулю порей.

Все добре вимішуємо, солимо, перчимо і заправляємо сумішшю масел, (варіанти: оливкова, соняшникова, кукурудзяна, масло волоського горіха)

Додаємо подрібнений тунець і помиті ягоди калини. І салат готовий.

Смачного!!