Салат з тунцем, рисом і кукурудзою

Салат з тунцем

Дуже смачний і простий салат, який можна подати як самостійне блюдо, так як він досить ситний завдяки рису.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2

Список інгредієнтів

  • рис варений – 100 г
  • цибуля зелена – 3 шт.
  • тунець консервований – 150 г
  • маслини – 10 шт.
  • яйця варені – 2 шт.
  • кукурудза консервована – 5 ст.л.
  • олія соняшникова – 3 ст.л.
  • гірчиця російська – 1 ч.л.
  • сіль, перець – за смаком

Як приготувати салат з тунцем, рисом і кукурудзою

Подрібнити зелену цибулю, маслини нарізати кружечками. Відкласти один варений жовток для заправки, решту яєць нарізати кубиками.

Додати в миску варений рис і м’ясо тунця.

Також додати кукурудзу.
Для заправки розтерти жовток з гірчицею, потроху додати соняшникову олію і добре розмішати.
Заправку додати в салат, перемішати, посолити і поперчити.

Салат готовий!
Смачного!

Цікаві матеріали: