Салат з пекінською капустою і копченою шинкою

Салат з пекінської капусти

Відмінний весняний салатик.

Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 6-8 порцій
Кухня: Європейська кухня

Список інгредієнтів

  • пекінська капуста – 600 грам
  • варено-копчена шинка – 300 гр
  • сир твердий – 250 гр
  • помідори – 300 гр
  • яйця – 3 шт
  • майонез – до смаку
  • сіль за смаком

Спосіб приготування

Відварити яйця круто.

Нарізати капусту і помідори, посолити за смаком, перемішати.

Нарізати соломкою шинки і сир. Порізати яйця кубиками. Додати до капусти і помідорами, перемішати, перед вживанням заправити майонезом.
Смачного!

Цікаві матеріали: