Салат з курячих шлуночків з горошком і овочами

Салат з курячих шлуночків

Салат з курячих шлуночків з горошком і овочами – смачний, ситний салат, який можна швидко приготувати на обід або вечерю. Курячі шлуночки краще відварити заздалегідь.

Список інгредієнтів

  • курячі шлуночки – 0,5 кг
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • огірки мариновані – 2-3 шт
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • горошок консервований – 2-3 ст.л.
  • майонез – 2-3 ст.л.
  • масло рослинне – для обсмажування овочів

Як приготувати салат з курячих шлуночків

Шлуночки попередньо відварити і остудити.

Порізати курячі шлуночки, порізані шматочками, додати порізані брусочками мариновані огірки.

Моркву натерти, цибулю порізати півкільцями. Обсмажити овочі на рослинному маслі до м’якості, остудити і додати в салат.

Салат посолити і поперчити, додати майонез, перемішати. Помістити в холодне місце на 30 хвилин. Подати салат до столу, зверху посипавши його консервованим горошком.

Смачного!