Салат з куркою і корейською морквою

Салат з курки і корейської моркви

Смачний і ситний салат з куркою і корейською морквою можна подати як в будні, так і на святковий стіл. Готується з простих і доступних продуктів.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • куряче філе відварне – 1 шт.
  • корейська морква – 150-170 г
  • сир твердий – 100 г
  • яйця варені – 3 шт.
  • часник – 1-2 зуб.
  • сіль за смаком
  • майонез – до смаку

Спосіб приготування

Куряче філе нарізати кубиками. Викласти філе на плоску тарілку, змастити майонезом і посипати подрібненими зубчиками часнику. Також майонез можна змішати з часником і змастити філе.

Далі викласти корейську моркву. За бажанням її можна подрібнити.

Натерти твердий сир і викласти його поверх моркви, зверху нанести майонез.

Натерти на тертці варені яйця і викласти верхнім шаром. Зробити ободок з корейської моркви.
Салат подати до столу.
Смачного!