Салат з баклажанів з яйцем

Салат з баклажанів

Салат з баклажанів з яйцем виходить дуже смачним і підійде для сніданку або вечері на додаток до будь-якого гарніру. Для салату знадобляться прості і доступні продукти.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3

Список інгредієнтів

  • баклажани – 2 шт.
  • яйця варені – 2 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • кріп свіжий – 0.5 Пуч.
  • сік лимонний – 2 ст.л.
  • майонез – 3 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування салату з баклажанів з яйцем

Попередньо запекти в духовці баклажани при 200 градусах, наколовши їх виделкою. Запікати 20 хвилин.

Нарізати баклажани кубиками, знявши шкірку.

Нарізати кубиками варені яйця. З’єднати яйця і баклажани.

Подрібнити кріп, в майонез видавити часник і лимонний сік. Салат посолити і поперчити, добре перемішати.

Готовий салат подати до столу прикрасивши шматочком вареного яйця і кропом.
Смачного!

Цікаві матеріали: