Салат “Tinto Fino” з червоним виноградом

Салат Tinto Fino

Смачний салат з тонкої солодкої ноткою червоного винограду. Гості будуть в захваті.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • червоний виноград (Темпранільо) – 200 гр
  • куряче філе – 200 гр
  • капуста (пекінська) – 1/2 шт
  • білий кунжут – 2 ч.л
  • домашній майонез – 120 мл
  • сіль, перець, приправи за смаком

Як приготувати салат “Tinto Fino” з червоним виноградом

Приготуємо легкий, смачний салат з тонкою солодкою ноткою винограду Tempranillo – кращого червоного винограду Іспанії.

Приготуємо інгредієнти для салату. Все помити. Капусту просушити.

Капусту розберемо на листочки, видалимо пошкоджені і поріжемо смужками, а можна порвати руками на невеликі шматочки.

Відваримо курятину (20 хв), охолодити і порізати шматочками.

Виноград помити. Порізати ягоди на половинки і, якщо є зернятка, видалити.
У салатник помістимо всі інгредієнти, вимішуємо, приправити приправами і домашнім майонезом, хоча, можна і прикупити той, що вам особливо до смаку.

Якщо під рукою майонезу не знайдеться, можна приправити і оливковою олією, правда це вже буде кардинально інший смак, але дуже тонкий і цікавий.

Щедро посипаємо салат білим кунжутом.

Спробуйте і він частенько гостюватиме у вас на святковому столі.
Смачного!!