Салат “Шубка для сьомги”

Салат

Дуже смачний святковий салат, альтернатива відомому салату “Оселедець під шубою”, який викладається в зворотному порядку. Виглядає красиво на столі.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2

Список інгредієнтів

  • сьомга слабосолона – 100 г
  • картопля відварна – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • морква відварна – 1 шт.
  • буряк відварний – 1 шт.
  • яйця варені – 2 шт.
  • майонез – до смаку
  • зелень, оливки, журавлина – для прикраси

Як приготувати салат “Шубка для сьомги”

Натерти окремо буряк, картоплю, моркву і яйця.

За допомогою кулінарного кільця або бляшаної банки викласти салат шарами, змащуючи кожен майонезом: буряк – морква – картопля – яйця – цибуля.

Сьомгу нарізати кубиками і викласти на самий верх. Залишити салат просочитися 1 годину. Потім зняти акуратно формочку.

Прикрасити салат зеленню, журавлиною і оливками.
Подати смачний салат до столу.

Смачного!