Салат “Ковбойська ікра”

Ковбойськка ікра

Смачний салат. Його можна подавати з чим завгодно, але шикарно буде до м’яса. Так само можна взяти на природу в щільно закриваючомуся контейнері. Не лякайтеся кількості інгредієнтів, все готується дуже просто.

Час приготування: 3 год
Кількість порцій: 8
Кухня: Американська кухня

Список інгредієнтів

  • основне:
  • квасоля чорна – 100г.
  • квасоля червона – 100г
  • кукурудза консервована – 200г
  • перець болгарський червоний – 1 шт
  • перець болгарський зелений – 1 шт.
  • помідори – 4 шт
  • кінза – 1/2 пучка
  • цибуля – 1 гол. (червоний)
    заправка:
  • цукор – 1 ст.л. (З гіркою)
  • оливкова олія – 100 мл
  • винний оцет білий – 50 мл.
  • перець чилі мелений – 3 трісок.
  • сіль – 1 ч.л.

Як приготувати салат “Ковбойська ікра”

Квасолю відварюємо. Я чорну квасолю не замочую, відразу заливаю водою і варю до готовності.

Додаємо кукурудзу, попередньо зливши воду і дрібно нарізану цибулю.

Потім додаємо нарізані дрібними кубиками перець (червоний і зелений) і помідори. Чим дрібніше буде нарізування овочей, чим красивіше буде салат.

Для заправки змішуємо всі інгредієнти і ретельно перемішуємо. Я вливаю все в баночку і гарненько її струшую.

Поливаємо салат заправкою і перемішуємо. Додаємо дрібно нарізану кінзу і знову перемешуємо. Накриваємо і відправляємо в холодильник на годину.

Незвичайно смачний і яскравий салат !!!

Смачного!!!

Цікаві матеріали: