Салат “Капустяне тріо”

Салат

Дуже смачний і корисний салат з трьох видів капусти.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3

Список інгредієнтів

  • капуста білокачанна – 200 г
  • капуста пекінська – 200 г
  • капуста червонокачанна – 200 г
  • апельсин – 1 шт.
  • часник – 2-3 зуб.
  • мед – 1 ст.л.
  • винний оцет червоний – 1 ст.л.
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • оливкова олія – 4 ст.л.
  • сіль за смаком

Спосіб приготування

Всю капусту тонко нашаткувати.

Скласти капусту в миску.

Апельсин очистити від плівочок і розділити на невеликі шматочки. Сік, що виділився від апельсина злити в іншу миску, додати мед, соєвий соус, винний оцет і оливкове масло.
Видавити через прес часник і все перемішати.

Салат полити заправкою і добре перемішати. Розкласти в порційні салатники.
Зверху викласти шматочки апельсина. Подавати можна відразу, а коли трохи постоїть, то стає ще смачніше і насиченішим.
Смачного!

Цікаві матеріали: