Рулет з курки з волоськими горіхами

Рулет з курки

Простий в приготуванні, але шалено смачний рулет!

Список інгредієнтів

  • окіст курячий великий – 1 шт
  • куряче м’ясо (біле і червоне) – 70 г
  • волоські горіхи – 4-5 шт
  • сіль, суміш перців – за смаком
  • часник – 2 зуб.

Спосіб приготування

М’ясо куряче порізати невеликими шматочками. Окіст курячий вимити, обсушити.

Підрізаючи м’ясо, звільнити стегенце від кісток.

Пласт курячого м’яса розкласти шкурою вниз, трохи відбити. На край пласта викласти порізане куряче м’ясо, посолити і посипати перцем. Горіхи очистити від шкаралупи, ядра подрібнити і розмістити їх разом з порізаним часником поверх м’яса.

Щільно згорнути курячий пласт в рулет, перев’язати. Викласти рулет на деко, застелене в два шари фольги.

Загорнути рулет у фольгу, краї закрутити. Помістити рулет в чашу для варіння на пару (я готувала в мультиварці). Варити рулет на пару 1 годину.

Курячий рулет остудити в фользі, потім помістити в холодильник на 2-3 години. Зняти фольгу, нитки, а рулет акуратно порізати. Прикрасити зеленню і можна подавати.
Смачного!

Цікаві матеріали: