Рибний пиріг на заварному тісті

Рибний пиріг

Пиріг з рибними консервами із серії “гості на порозі”. Виходить ситна і смачна вечеря, а також відмінний варіант для зустрічі гостей.

Час приготування: 45 хвилин

Список інгредієнтів

  • рибні консерви в олії до смаку – 1 банка
  • цибуля – 1шт
  • морква – 1шт
  • борошно – 2 склянки +0,5
  • олія соняшникова – 3 + 3ст ложки
  • сіль – 1/2 год ложки
  • крутий окріп – 1 стакан
  • сода – 1/3 ч ложки
  • яйко – 1шт

Спосіб приготування

Змішати в чашці борошно, сіль і соду, зробити поглиблення додати 3ст ложки соняшникової олії, і помішуючи додати окріп, замісити тісто.

Вийде така ось такая маса …. дати їй трохи охолонути додати залишки борошна і вимісити до однорідної маси.

В цей час приготуємо начинку… морквину (на дрібній тертці) з цибулею (дрібно порізати) обсмажити на маслі, що залишилося, охолодити, додати рибні консерви (у мене сьомга у власному соку) і яйце перемішати, і начинка готова.

Деко застелити пергаментом або фольгою… викласти тісто (залишивши небагато для сітки) розкачати в пласт, викласти начинку, зробити сітку загорнути краї і відправити пиріг у розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Смачного!