Рибний пиріг на заварному тісті
Пиріг з рибними консервами із серії “гості на порозі”. Виходить ситна і смачна вечеря, а також відмінний варіант для зустрічі гостей.
Час приготування: 45 хвилин
Список інгредієнтів
- рибні консерви в олії до смаку – 1 банка
- цибуля – 1шт
- морква – 1шт
- борошно – 2 склянки +0,5
- олія соняшникова – 3 + 3ст ложки
- сіль – 1/2 год ложки
- крутий окріп – 1 стакан
- сода – 1/3 ч ложки
- яйко – 1шт
Спосіб приготування
Змішати в чашці борошно, сіль і соду, зробити поглиблення додати 3ст ложки соняшникової олії, і помішуючи додати окріп, замісити тісто.
Вийде така ось такая маса …. дати їй трохи охолонути додати залишки борошна і вимісити до однорідної маси.
В цей час приготуємо начинку… морквину (на дрібній тертці) з цибулею (дрібно порізати) обсмажити на маслі, що залишилося, охолодити, додати рибні консерви (у мене сьомга у власному соку) і яйце перемішати, і начинка готова.
Деко застелити пергаментом або фольгою… викласти тісто (залишивши небагато для сітки) розкачати в пласт, викласти начинку, зробити сітку загорнути краї і відправити пиріг у розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Смачного!