Помідори, запечені з м’ясним фаршем

Помідори

Пропоную приготувати помідори з м’ясним фаршем. Дуже ситне блюдо, яке можна подати як гарячу закуску. Помідори слід вибирати щільні.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 7

Cписок інгредієнтів

  • великі помідори – 7 шт.
  • фарш м’ясний – 300 г
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вода – 200 мл
  • сіль, перець – за смаком
  • олія соняшникова – для змащування форми

Спосіб приготування

Помідори нарізати у вигляді гармошки, відстань між надрізами 1 см. Трохи не дорізати до основи. Помідори краще брати трохи витягнуті.

До м’ясного фаршу додати подрібнену цибулю, сіль і перець, добре перемішати.

Помідори посолити в надрізах і заповнити фаршем.

Змастити маслом форму і викласти помідори. Воду змішати з томатною пастою і полити помідори зверху.
Розігріти духовку до 190 градусів і запікати помідори 40 хвилин.

При подачі посипати помідори з фаршем зеленню.
Смачного!

Цікаві матеріали: