Помідори по-корейськи з морквою

Помідори по-корейськи

Не відмовте собі в задоволенні приготувати смачну закуску – помідори по-корейськи з морквою. Зараз, коли є ароматні грунтові помідорчики така закуска дуже актуальна! Дуже добре поєднується з м’ясом і будь-якими гарнірами.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5
Кухня: Корейська кухня

Список інгредієнтів

  • помідори – 1 кг
  • часник – 1 велика головка
  • перець болгарський – 2-3 шт.
  • морква – 1 шт.
  • кріп, петрушка – 1 пуч.
  • олія соняшникова – 50 мл
  • оцет 9% – 3 ст.л.
  • сіль – 1 ст.л.
  • цукор – 2 ст.л.
  • приправа для овочів по-корейськи – за смаком
  • червоний і чорний мелений перець – за смаком

Як приготувати помідори по-корейськи з морквою

Помідори потрібно брати щільні, невеликого розміру. Розрізати помідори навпіл і вирізати плодоніжки.
Почистити від насіння болгарський перець, очистити часник, моркву, промити зелень.

Перець і часник прокрутити в комбайні за допомогою насадки “металевий ніж”. Нарубати дрібно зелень. Моркву натерти на тертці, краще на корейській.

У відповідну ємність з герметичною кришкою викладати помідори шарами, на кожен помідор трохи суміші перцю з часником, зелень і жменю моркви, посипати приправами і перцем.

Для маринаду змішати масло, сіль, цукор і оцет, добре перемішати поки розчиниться цукор. Ємність накрити кришкою і помістити в холодильник, перевернувши догори дном.

Закуска буде готова через 8-10 годин.
Смачного!

Цікаві матеріали: